Sau il dai in judecata...:-?? Si se va dovedi ca ea stie sa conduca. Orcum e de platit!
judecata,in niciun caz,in opinia mea ar fi o pierdere de timp, si de bani,pe care nu îi veti mai recupera,etc...
1.nu erau martori,deci greu de dovedit comiterea unui abuz in serviciu...si inutila o plangere penala pe numele acestuia ptr ca ar putea ”sa se intoarca” impotriva dvs ca denunt calomnios...
2. rolul agentului era de examinator...sa declare ”admis” pe cel care merita si ”respins” pe cel care nu merita (vorbesc la modul general ci nu in cazul in care se afla sora dvs in acel moment ptr ca nu stiu ce a fost)...plus ca in cazul in care se intampla vreun incident de gravitate mare sau redusa era si examinatorul raspunzator la fel ca soferul, el avand pedalele si in partea sa, si se consindera ca putea sa evite ”incidentul cu pricina” daca era atent...(acesta ar fi un argument in favoarea examinatorului daca s-ar ajunge in instanta)
3.imi pare rau ptr sora dvs,indiferent daca a picat pe drept sau pe nedrept,constient fiind ca se comit nenumarate abuzuri asupra cetatenilor, va trebui sa mai dea inca o data examenul si poate are sansa sa nu mai fie acelasi examinator...
sper ca raspunsul meu a fost pe masura convingerii dvs,iar daca nu,sper ca altcineva de pe acest forum va poate da un raspuns mai bun....mult succes!!!