Ce se poate face in cazul in care "militianul" te pica la traseu de 2,3 ori pentru ca nu ii place ce citeste in dosar: permis anulat.Totusi, am fost pedepsit, trebuie sa continue?
Daca va pica ...sunt si unele motive p[e care le invoca. Puteti contesta acele motive si sa solicitati sa dati examenul cu un alt politist examinator.
Daca considerati ca este un abuz dinpartea acelui politist examinator si ca va pica fara motiv, faceti o plangere penala pentru abuz in serviciu.
Va multumesc pentru raspunsuri.Problema este ca te duce undeva, intersectie blocata, zona aglomerta si te ivita sa treci mai repede...orice ai face, trebuie sa mergi mai departe.Gaseste sa te pice ceva prin fortare, conducere imprudenta,neacordare de prioritate,gaseste.De aceea intrebam.Mi-ar placea sa fie ca in "tarile civilizate" unde ti se spune destinatia, nu ai voie sa depasesti o anumita viteza si examinatorul este civil si raspunde pentru tine.
Lasam loc abuzurilor nesanctionand in totalitate procedura.Legea am schimbat-o, mentalitatile, din nefericire si oamenii raman.O zi buna va doresc.
Tineti minte:orice ar spune un pasager din masina condusa de dv.(inclusiv militianul este pasager), nu va poate impune incalcarea regulilor Codului rutier.Motivarea respingerii pt.ca atin condus prea incet - nu exista(decat eventual pe banda cu viteza minima limitata)Va incerca sa va ceara :sa intrati pe interzis,sa opriti in loc nepermis,sa depasiti pe linia continua,etc.La volan sunteti stapan si nu va poate pica pt.ca ati respectat regulile.