avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Traseu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Traseu

Ce se poate face in cazul in care "militianul" te pica la traseu de 2,3 ori pentru ca nu ii place ce citeste in dosar: permis anulat.Totusi, am fost pedepsit, trebuie sa continue?
Cel mai recent răspuns: Jean Valjean , utilizator 11:10, 30 Martie 2009
Multumesc.Teoretic aveti dreptate, din nefericire nu este asa! Aveti dreptate cand spuneti ca, soferul este stapan la volan si nu trebuie sa faci ce "face popa". Dpdv psihologic stau bine si ma prind repede.Ce te faci insa cu " reaua intentie" la care ma refeream la inceput si la faptul ca nu pot proba, invoca, in sustinerea argumentelor pro, un lucru de bun simt : ca eu am dreptate si el nu ; singurul lui avantaj fiind uniforma statului! Totul se reduce la asta. Imi cer scuze doamnelor, dar am ajuns sa regret ca nu sunt " blonda ".
O zi buna tuturor.
Aveti posibilitatea ,asa cum ati fost deja sfatuit, sa solicitati prin plangere la seful IPJ schimbarea politistului si sustinerea examenului cu martori.Un asemenea comportament poate fi suspect de solicitare de mita, acest lucru fiind inca "fierbinte";)
Daca la examenul picat au mai fost martori in masina,puteti sa-i solicitati sa va sprijine
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2009
nucu$, utilizator
Am sa incerc.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)
Examen auto picat din cauza unei vârstnice ce a traversat neregulamentar. Alexandra998 Alexandra998 Bună ziua! Aș avea și eu o întrebare. Ieri am susținut examenul auto. Sunt o persoană responsabilă și corectă. Am condus foarte bine, atât eu cât ... (vezi toată discuția)
Examinator auto rau-voitor si subiectiv Traveler Traveler Buna tuturor, va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia urmatoare. Sora mea a dat astazi examen auto , proba de traseu. Examinatorul a avut o atitudine ... (vezi toată discuția)