Ce se poate face in cazul in care "militianul" te pica la traseu de 2,3 ori pentru ca nu ii place ce citeste in dosar: permis anulat.Totusi, am fost pedepsit, trebuie sa continue?
Multumesc.Teoretic aveti dreptate, din nefericire nu este asa! Aveti dreptate cand spuneti ca, soferul este stapan la volan si nu trebuie sa faci ce "face popa". Dpdv psihologic stau bine si ma prind repede.Ce te faci insa cu " reaua intentie" la care ma refeream la inceput si la faptul ca nu pot proba, invoca, in sustinerea argumentelor pro, un lucru de bun simt : ca eu am dreptate si el nu ; singurul lui avantaj fiind uniforma statului! Totul se reduce la asta. Imi cer scuze doamnelor, dar am ajuns sa regret ca nu sunt " blonda ".
O zi buna tuturor.
Aveti posibilitatea ,asa cum ati fost deja sfatuit, sa solicitati prin plangere la seful IPJ schimbarea politistului si sustinerea examenului cu martori.Un asemenea comportament poate fi suspect de solicitare de mita, acest lucru fiind inca "fierbinte";)
Daca la examenul picat au mai fost martori in masina,puteti sa-i solicitati sa va sprijine