avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dupa ce recunosc autoritatile tigarile cu ardere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dupa ce recunosc autoritatile tigarile cu ardere redusa?

Buna ziua! Am tot cautat pe net si nu am gasit raspunsul la intrebarea mea: Dupa ce recunosc autoritatile tigarile cu ardere redusa care sunt obligatorii de la data de 17.11.2011?
Cel mai recent răspuns: Kristinnaa , utilizator 15:40, 15 Noiembrie 2011
Au hartia mai groasa si au o inscriptie FSC pe filtru.
dupa calitatea hirtiei si in mod sigur vor fi inscriptionate pe pachet.
Si asta ce inseamna? Ca vin si ne desfac pachetele sa vada daca e hartia groasa?:D Pachetele de tigari primite de la furnizor nu se deosebesc nu nimic de celelalte care nu aveau ardere redusa...singura diferenta e ca, pe factura, in dreptul fiecarui tip de tigari apare acronimul TRA (Tendinta Redusa de Ardere) . La un alt furnizor nu apare acest acronim dar sustine ca sunt in conformitate cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îi/pfa/srl? sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Vreau sa îmi deschid o firma de decorațiuni handmade. Am vorbit cu un jurist și el mi-a recomandat sa îmi fac întreprindere individuală. Am ... (vezi toată discuția)
O parte dintre apartamente primesc caldura in baie,o alta parte nu primesc . ContSters192087 ContSters192087 Eu ma confrunt cu o problema si mai grava si nu gasesc rezolvare . Locuiesc intr-un apartament ,la prima scara,asadar intrun capat al blocului. Blocul ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)