avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA fisa sintetica de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

fisa sintetica de tva

buna ziua
Am fost la adm.financiara de care apartin si am solicitat fisa sintetica de tva de unde rezulta o diferenta intre balanta mea si fisa( o suma mica 27 lei de recuperat).D-na inspector m-a sfatuit sa inreg. acea suma si sa tin cont de ea la plata pentru a nu mai aparea diferente intre mine si fisa.
In ce cont trebuie bagata si care este inregistrarea corecta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:40, 15 Noiembrie 2011
Si ce justificare ar avea aceasta inregistrare?o cheltuiala fictiva inteleg eu.Diferenta vine dintr-un decont eronat sau o plata facuta in plus.
Corectati decontul sau daca descoperiti de unde vine diferenta o puteti inregistra intr-un decont ulterior pe regularizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizari taxa colectata cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca la primul decont depus vreodata la o firma privind taxa pe valoare adaugata se face regularizaretaxa colectata. ... (vezi toată discuția)
Incasat in plus pe chitanta Mariralu Mariralu Buna ziua, La reglarea unei fise a unui client am observat ca : - desi s-a facut chitanta pe suma de 1200 lei , in casa s-a inregistrat , din ... (vezi toată discuția)
Atentie decont tva, sume stabilite suplimentar de catre inspectia fiscala teleptean teleptean Cei care sunt in situatia ca li s-a stabilit suplimentar de catre adm. financiara TVA/ul suplimentar nu au voie sa-l regularizeze in decontul urmator, ... (vezi toată discuția)