avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de lucru in preaviz de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de lucru in preaviz de concediere

As vrea sa sti daca mai este valabila reducerea programului de lucru la 4h/zi in timpul preavizului de concediere.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 15 Noiembrie 2011
1. Aceasta prevedere era in CCMUNN pe anii 2007-2010 care acum nu mai este in vigoare.
2. Dar daca in CCM aplicabil unitatii dvs. aveti prevazut asa ceva atunci puteti sa beneficiati de aceasta reducere de program.
margot_mlm a scris:

As vrea sa sti daca mai este valabila reducerea programului de lucru la 4h/zi in timpul preavizului de concediere.

Multumesc anticipat.

Aceasta prevedere nu mai este in vigoare ... reducerea duratei timpului de munca pe perioad preavizului acordat pentru concediere se poate acorda numai daca acest lucru este prevazut in ccm aplicabil la nivel de angajator sau in reg.intern al acestuia ori in c.i.m.

Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un salariat aflat in preaviz de concediere sa lucreze doar 4 ore? cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca in perioada preavizului de concediere salariatul poate (la cerere) sa lucreze doar 4 ore, avand in vedere ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de angajat - ccm ramura geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Din motive (pretexte) financiare mi s-a adus la cunostinta verbal ca urmeaza sa mi se incheie contractul de munca in curand. In cazul ... (vezi toată discuția)
Preaviz adimiu adimiu Mi-am scris cererea de demisie de la jobul actual!Rog sa imi specificati cate ore trebuie sa lucrez pe zi in perioada preavizului? va multumesc! (vezi toată discuția)