avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Program calcul salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Program calcul salarii

Vin in ajutorul unui prieten foarte bun care doreste un link de unde poate downloada un program de calcul salarii pentru perioada martie 2009 - octombrie 2010 ... are un salariat care a obtinut o hot.jud. si trebuie sa faca urgent state rectificative pentru acel salariat ... daca ma puteti ajuta cu un altfel de link, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:11, 15 Noiembrie 2011
Puteti incerca la adresa www.cometa.ro
Varianta demo a programului este gratuita, de tip monoutilizator, si calculeaza salarii pentru maximum 5 angajati. N-am incercat perioada specificata, dar stiu ca programul este dezvoltat de mai multi ani, ar trebui sa functioneze corect.
Sper sa va ajute.
modulul de salariati/salarii de la oricare din programele de aici:

[ link extern ] /

desi normal pe perioada mar.2009- oct.2010 ar trebui sa fie ok, verificati totusi procentele aplicate.
Multumesc pentru ajutor ... a rezolvat cu programul de pe www.cometa.ro .. :ohyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brutarii popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel ce programe operationale se mai pot accesa pentru infiintarea unei brutarii,din ceea ce stiu au fost cele pentru sprijinirea i.m.m.-urilo si si programele de ... (vezi toată discuția)
Care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc ceapraga ceapraga Buna ziua, As dori sa stiu care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc; fiind ... (vezi toată discuția)
Rectificativa somaj pt octombrie 2009 cum se depune tanase_simona tanase_simona la luna oct 2009 am angajat o persoana si nu am observat ca programul de salarii mi-a luat luna intreaga .el a fost angajat cu data de 5oct si programul la ... (vezi toată discuția)