"Admite recursul penal formulat de inculpat, casează şi modifică hotărârea atacată în sensul că majorează cuantumul cheltuielilor de transport de la 1000 lei la 1076,10 lei. Obligă inculpatul alături de terţ la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către partea civilă. " eu sunt cel care a provocat accidentul, ce vrea sa insemne aceasta solutie?ce se intampla ma departe?
"iar instanta de recurs a admis recursul formulat de inculpat" dar eu nu am facut recurs, din pacate nu pot sa ma deplasez pana la oradea eu fiind din carei jud sm,la o distanta de 100km si nu mi pot sa ma invoiesc de la munca, nu pot sa scot hotararea de la judecatoria carei?
Pentru a afla solutia instantei de recurs acum, trebuie sa ajungeti la Curtea de Apel. La judecatoria Carei gasiti hotararea pronuntata in fondul cauzei. O solicitati degeaba, nu aveti cum sa aflati ce a hotarat instanta de recurs.
La un moment dat, peste cateva luni, dosarul se va intoarce la judecatoria Carei (dupa ce instanta de recurs redacteaza decizia pronuntata). De-abia atunci veti putea solicita hotarea pronuntata in recurs.
cateva luni?!?!?! si care va fii data de incepere a perioadei de 1 an de zile fara permis? cea in care s-a aflat decizia de la C.A? sau care? imi pare rau pt atatea intrebari poate banale ,dar nu am de unde sa le stiu pentru ca nu am mai trecut prin asa ceva.
ieri am primit o instiintare in care scria:" sa achitati in termen de 3 luni de la ramanerea definitivaa hotararii suma de 1000(unamie) lei reprezentand amenda penala aplicata prin sentinta nr. 227/2011 din data de 27.iunie 20011 pronuntata in dosarul nr.442/218/2011 al Judecatoriei Carei, ramasa definitiva prin decizia penala nr. 978/R/20011 din data de 15 noiembrie 2011 a Curtii de Apel Oradea." intrebarea mea este urmatoarea, s-a terminat? din ce data pot da pt permis la anul? din 27 iunie 2012 sau 15 noiembrie 2012?