avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce anume ar trebui sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce anume ar trebui sa fac?

Buna am unele nelamuriri privind urmatoarele aspecte
Sunt casatorit de aproximativ 5 ani de zile si cu actuala sotie am 2 copii unul de 2 ani si celalalt de 3 ani problema este in felul urmator :
Locuim in apartamentul bunicului ei ea dupa a doua nastere a ramas cu unele probleme atacuri de panica,anxietate si unele probleme cred eu care tin de ordinul pshic in momentul de fata eu am ramas fara servici si urmeaza a-mi gasi un alt loc de munca (sper).Sotia se manifesta in termeni improprii conditiilor de convietuire a unei familii.Ex: ma injura mereu,ma jigneste,bate copii cateodata adica isi iasa din fire in mod mai exact am inregistrat-o de cateva ori pentru a le arata parintilor acesteia ceea ce face pentru a lua masurile care se impun insa fara rezultat.Mai nou ia copii si ii duce la maicasa la prietene sau unde mai merge fara a ma intreba sau eu fara a avea o anumita autoritate (aici trebuie sa recunosc ca e si din vina mea pentru ca am lasat foarte mult de la mine ) Nimeni nu i-a nici o masura pentru a opri aceasta situatie.Cum ziceam locuim in apt bunicului ei si ma scoate mereu afara imi arunca hainele din dulapuri mi le gasesc pe jos prin casa deseori ascunde lucruri care sunt cumparate de catre mine evident.Are un comportament foarte vulgar si care nu cred de fapt sunt sigur ca nu face bine copiilor acesta fiind si motivul pentru care mai stau in acel apt copii.Va rog dati`mi unele idei despre ce ar trebui sa fac sau unde sa apelez?
Cel mai recent răspuns: lonita , utilizator 12:13, 25 Noiembrie 2011
bun am incercat cu psholog dar indrumarile si lucrurile care mi le-a zis nu au mers .Si pur si simplu nu au nici o logica si nici o etica,deci face lucruri fara sens si injuraturile si violenta care o manifesta e coplesitoare.Daca ma da afara din casa si eu am lucrurile si in casa sunt copii mei ce ar trebui sa fac?
buna ziua.
nu suntem noi in masura sa va spunem ce sa faceti . dvs. tb sa decideti si sa gasiti o solutie la problema dvs.
poate ca s-au strans prea multe probleme in utlimul timp si sotia dvs. a cedat nervos.
faptul ca aveti doi copii, ca nu aveti o locuinta personala a familiei, ca ati ramas si fara servici.. cred ca s-a acumulat prea multa tensiune .
din punct de vedere juridic nu aveti ce face. fiind casa bunicului sotiei, dansul va paote da afara din casa oricand. cu exceptia cazului in care ati avea mutatie la acea adresa. in acest caz nu va poate evacua decat pe cale legala.

personal tind sa cred ca dvs. va doriti o rezolvare a problemei iar nu sa ajungeti in instanta sua la politie.
astfel, un sfat daca-mi permiteti ar fi sa lasati copiii cel putin o perioada la niste rude si sa incercati sa stati singuri, dvs. si sotia. sa discutati calm, si sincer despre toate problemele si sa incercati sa gasiti o solutie.
sincer , cred ca nici o alta femeie nu ar fii foarte fericita cu atetea probleme pe care le are familia dvs.

iar daca vreti sa aveti autoritate, sa tina cont si de parerea dvs., sa va ceara acordul sau afatul in diferite situatiii ( ma refer la sotie) , at. va recomand sa fiti barbat in adevaratul sens al cuvantului !! adica, sa va cautati un loc de munca , sa mai faceti mici cadouri sotiei din cand in cand, sa mai stati si dvs. cu copii, si sa o lasati pe sotie sa-si acorde si dansei timp pt. a iesi la o cafea cu o prietena sau in oras, mai iesiti si dvs. la o prajitura cu sotia, doar voi doi, faceti-i mici surprize din cand in cand !!
credeti ca este greu??
din punctul meu de vedere, pe sotia dvs. au coplesit-o toate aceste probleme!
Am vrut sa rezist, sa stau deoparte si sa nu dau nici un sfat ,avand in vedere ca am si eu destule probleme pe care mi-e greu sa mi le rezolv. Dar pentru ca m-a impresionat mult sfatul pe care vi l-a dat dna Roxanel, cred ca ar trebui sa faceti tot ce e posibil ca sa-i ascultati sfatul. Chiar daca va fi greu la primele incercari, veti reusi pana la urma daca va straduiti!
Va doresc numai bine!
De acord, cu amendamentul ca nimeni nu va poate da afara din casa fara o hotarare irevocabila. Indiferent ca aveti sau nu acte ca stati acolo, domiciliul, fie el si numai faptic, e aparat de legi.
In rest, rezolvarea problemelor nu cred ca e de natura juridica.
Va doresc succes!
v-ati pus intrebarea ca daca are pe cineva ? in plus unei femei daca nu-i produci nu aduci ceva pe masa incepe s-o apuce pandaliile ; te priveste ca pe un parazit si doar un consumator , un trantor .In plus daca atunci cand aduce vorba de greutati neajunsuri facturi neplatite , comparatii cu alte femei de aceesi dimensiune - dumneavoastra ridicati vocea cu (poate) jicniri care nu trebuie sa existe ,, atunci cearta -i cat casa si ati ajuns aici . Si lucrurile vor merge in mai rau daca nu adoptati urgent o solutie . Uite asa va arunca din casa ca pe un nimeni si nu aveti ce face . Sau ,, poate a gasit altul mai bun care vorbeste frumos si e tandru atent .. Unei femei ii cumperi luna - marea , sau ii vorbesti frumos care inlocuieste orice ; ma-ntelegeti ? absolut orice .Va spun ca-s patit .

Multa bafta si va doresc sa vorbiti frumos !!

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune fara divort raul32rar raul32rar Buna ziua, Am cumparat impreuna cu \"sotia\" un apartament -inainte- de incheierea casatoriei in urma cu 10 ani. Astazi dupa o serie de procese incheiate ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de divort konstantynus konstantynus Am o problema in \"familie\"....sotia vrea sa plece cu fetita (1an)de acasa la parintii ei neavand nici un venit, eu sunt in concediu pt cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie 2 minori Adriana HM Adriana HM Am ajuns si la asta intr-un final, unul cand e casatoreste nu vede viitoarele lucruri urate ale istirorie.....in fine. Sunt casa torita cu un cetatean ... (vezi toată discuția)