avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de timbru

Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutaţi
Am fost scutit de la plata taxei de timbru în primă instanta; Nu sunt mulţumit de solutie si doresc sa fac recurs. Mai pot face o cerere de ajutor public judiciar sau trebuie sa platesc 50% din taxa de care am fost scutit. Mentionez ca valoarea este mult sub limita de 12 salarii
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:47, 16 Noiembrie 2011
daca ati fost scutit de plata la fond, atunci nici la recurs nu veti achita tx de timbru deoarece scutirea este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxã judiciarã - scutire in apel, solicitare plata in recurs hepennypacker80 hepennypacker80 Am făcut cerere de scutire a taxei judiciare de timbru şi mi s-a judecat cazul pe fond. În apel nu mi s-a solicitat nicio plată. În recurs la CAB ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru / scutire partizanu co partizanu co scutirea de taxa de timbru aprobata la prima instanta , este valabila si in apel / recurs ? daca Da, valabilitatea scutirii corespunde doar pentru suma ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru ContSters58959 ContSters58959 sunt recurnet parat intr-o cauza in pretentii formulata pe fond de asociatia de proprietari pentru neplata cotelor de intretinere ,fiind nemultumit de solutie ... (vezi toată discuția)