avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii banii pe garantie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

banii pe garantie

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de garantia oprita din salariu:
Am lucrat la o societate comerciala, au trecut 4 luni de cand eu am demisionat, nici pana in prezent nu am primit banii pe garantie, unde as putea sa reclam aceasta firma?
Mentionez ca exista un contract incheiat pentru garantia oprita in care stipuleaza ca dupa ce demisionezi banii opriti pentru garantie vor fi returnati.

Multumesc!
Alexandra Defta.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:01, 16 Noiembrie 2011
Incercati cu o sesizare scrisa la itm si daca nu se lasa convins, aveti calea justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale 2009iulia 2009iulia Am lucrat la o firma 3 ani si in fiecare luna mi se oprea o suma drept garantie pentru masina si telefonul de la firma, acum 30 de zile mi-am dat demisia (post ... (vezi toată discuția)
Recuperarea salariului + banii de garantie + banii de concediu davidescucostel davidescucostel buna ziua ! incepand cu data de 7.07.10 am inceput activitatea in cadrul altei firme. firma de la care am plecat prin demisie nu mai vrea sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuperea garantia? leuca_luminita leuca_luminita O cunostinta a lucrat 5 ani la o societate comerciala ca sofer pe o masina de distributie produse alimentare. In fiecare luna pe fluturasul de salariu ii ... (vezi toată discuția)