avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rentoarcerea la srv. dupa concediul de crestere copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rentoarcerea la srv. dupa concediul de crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua

In luna februarie ar trebuii sa ma intorc la munca din concediu de crestere copil. Firma la care lucrez este in insolventa. Vreau sa stiu daca ma afecteaza cu ceva aceasta problema si daca firma este obligata sa ma primeasca inapoi macar 6 luni asa cum stiu eu ca este stipulat in lege.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 20 Decembrie 2011
Daca este in insolventa, atunci c.i.m. va inceta .... prevederea cu interdictia concedierii pe o durata de 6 luni de la data revenirii din CCC nu se aplica in acest caz.
Multumesc pt raspuns, dar as vrea sa stiu ce se intampla cu mine, sunt obligati sa ma bage in somaj sau care sunt procedurile?
Insolventa angajatorului este un motiv neimputabil salariatului, fapt ce face ca acesta sa beneficieze de somaj ... in acest caz, in termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m. va trebui sa depuneti actele la AJOFM pentru a beneficia de somaj de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la lucru din concediu de crestere copil daianap daianap Buna ziua, momentan sunt in concediu de crestere copil, am optat pentru 1 an, tocmai pentru ca de la hr mi s-a spus ca daca aleg 1an ma voi putea intoarce ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic abbyhobincu abbyhobincu Buna ziua , Am o nelamurire si sper sa gasesc raspuns la dumneavoastra. In anul 2011 am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata . Ulterior , am primit o ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la locul de munca pentru a beneficia de stimulent elenafilipescova elenafilipescova buna ziua, prezint si eu situatia mea . Eu am facut o cerere care angajator de a ma intoarce din CCC inainte de termenul limita , pentru a putea beneficia ... (vezi toată discuția)