avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit banca

buna ziua. am si eu urmatoarea speta cu care va rog sa ma ajutati. x ia un credit de nevoi personale de 30000 ron. banii de fapt ii ia pt un prieten care ii promite ca ii va achita rata lunara la banca, lucru ce se intampla doar pt 3 luni....intre x si prieten se incheie un contract de imprumut cu suma de 40000 ron ( contract incheiat doar ca x sa se simta in siguranta )...in momentul de fata prietenul nu mai are niciun ban si automat nu ii da lui x rata lunara la banca....ce se poate face in situatia in care prietenul recunoaste ca acest credit a fost luat pt el dar nu are bani sa ii mai dea lui x sa il achite...exista vreo posibilitate ca prietenul sa preia in vreun fel creditul la banca, astfel incat x sa nu mai aiba nicio obligatie???? prietenul ar fi de acord cu acest lucru... va rog, un sfat!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:25, 16 Noiembrie 2011
Numai dc creditorul,banca isi da acordul 1599 coroborat cu 1605 ncc
Daca nu are bani sa platesca rata prietenului, cum ar avea bani sa platesca bancii ?
Prietenul asta are ceva bunuri de valoare , o casa in proprietate ? Ar putea incerca sa execute silit contractul ala de 40 de mii si din ce obtine cu taraita sa plateasca bancii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut/donatie... oana25 oana25 Am si eu o problema mai delicata.... Acum o saptamana mama mea a vandut un apartament. Din banii rezultati intentionam sa achitam aproape integral un ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare 03.2019 elena.e elena.e Buna seara, Se da urmatoare speta. Doi soti vor sa vanda apartamentul achizitionat de sot inainte de casatorie prin imprumut de la banca cu un avans de bani ... (vezi toată discuția)
Preluare credit ipotecar emiliana76 emiliana76 Buna ziua. In 2007 am incheiat un credit ipotecar pe 25 ani pentru achizitionarea unei locuinte. Sotul este titular, eu fiind coplatitor. Acum suntem in pragul ... (vezi toată discuția)