avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara
O institutie de stat, primarie in speta a impozitat ilegal o serie de venituri ale salariatilor. Printr-o hotarare judecatoreasca s-a autentificat acest fapt. ,,Mai marii primariei", verifica, identifica vinovatul si spun ca oamenii trebuie sa recupereze banii. Mentionez ca vinovatul nu a pus in aplicare acea hotarare judecatoreasca.
Avand bunavointa de a inapoia acesti bani, ,,Mai marii primariei" hotarasc sa se angajeje un executor judecatoresc avand motivatia ca doar asa se pot extrage si reda banii salariatilor in cauza.
Acum va intreb si va rog sa-mi raspunde-ti: ACEST EXECUTOR POATE INTERVENI IN BUGETUL PRIMARIEI SI SA-I OBLIGE SA DISTRIBUIE O ANUMITA SUMA IN ACEST SENS AVAND IN VEDERE CA BUGETELE SUNT CONSTITUITE SI APROBATE PENTRU DESTINATII PRECISE SI BINE PRECIZATE?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.stefan , utilizator 07:34, 18 Noiembrie 2011
Sa inteleg ca e la latitudinea executorului sa execute toata suma intr-o transa sau esalonat in rate lunare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont executare silita viorelh viorelh buna ziua, Sunt un srl care a acumulat datorii la diversi furnizori .Unul dintre acestia a initiat procedura de executare silita - poprire conturi banci si ... (vezi toată discuția)
Executare silita scoala quiras quiras Am o hotarare civila ,unde instanta a decis ca Scoala X din localitatea Y sa-mi plateasca contravaloarea unor facturi.Daca ma adresez unui executor imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri ... Tudi192 Tudi192 Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri de munca in strainatate acum 6 ani , pe scurt ei mi-au gasit un loc de munca in uk si mi-au ... (vezi toată discuția)