avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... balcon
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

balcon

situatia este urmatoarea: am o casa cu un parter cu zidul pe linia de hotar, in spate se construieste un bloc p+2E+m tot pe linia de hotar. intrebare: este legal sa se faca balcoane pe linia de hotar, chiar daca nu au orientare spre proprietatea mea?

Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:30, 17 Noiembrie 2011
Legalitate construirii unei astfel de cladiri este controlata de primarie. Verificati acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre cladiri paul_anita paul_anita in anul 1991 am cumparat un teren pe care am construit o casa p+2e+m (finalizata in 2001 )care se afla la o distanta de 1.80m (in zona parterului ) fata de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate MFG MFG Am un teren pe care mi-am costruit o casa D+P+E. De curand, pe terenul alaturat, a inceput costructia unui bloc cu 4 etaje!!!. Balcoanele acestui bloc sunt la ... (vezi toată discuția)
Planul urbanistic zonal ileana_monika ileana_monika V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu informatii exacte legate de urmatoarea problema: Vecinul meu isi construieste o casa P+2E amplasata pe ... (vezi toată discuția)