avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Verificare contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Verificare contract de vanzare-cumparare

Buna seara,am si eu o intrebare,cum poate verifica o agentie imobiliara daca un client a incheiat o tranzactie fara s-o instiinteze,respectiv sa-i achitate comisionul rezultat din contract,pentru ca din cate stiu eu contractele sunt confidentiale,adica notarii nu au voie sa le faca publice sau sa le puna la dispozitia oricui,iar cei de la cadastru iarasi nu au voie sa elibereze vre-un document.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 20:12, 17 Noiembrie 2011
cartea funciara poate sa elibereze oricui extras cf de informare de unde se vede tranzactia cu conditia ca cei de la agentie sa detina date cadastrale despre imobil...
Multumesc frumos de raspuns,mai astept pareri.
pentru a solicita un extras de carte funciara este nevoie de adresa, numar cadastral, si numar de carte funciara.costa 20 de lei si iese in 3 zile.
de curiozitate, ce prevede draftul contractului agentiei imobiliare in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)