Buna, am sa va descriu mai jos problema mea si sper ca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri si pareri pentru ca nu stiu ce sa mai fac.
Problema a inceput in 2005...
Locuiesc la casa, intr-o curte comuna cu mai multi colocatari, si un vecin a inceput sa isi construiasca o mansarda in podul corpului de cladire unde mai locuiesc eu cu vecinul in cauza si mai inca unul.
Fiind colocatar in acel imobil si cum este trecut in contractul de locuinta beneficiez de niste cote parti din fiecare lucru din curtea aceea(curte, pod, etc.). Acum vecinul asta a continuat cu construirea mansardei si deasupra apartamentului unde locuiesc eu, si atunci am facut cateva sesizari la Primarie. Au venit cei de la Primarie, l-au amendat si pentru ca nu avea autorizatie de constructie. Apoi el a intentat proces pe motiv ca, contractul meu de locuinta nu a fost in regula (am cumparat apartamentul de la Primarie), am castigat deoarece am urmat toate caile pentru a fi in regula, apoi a dat Primaria in judecata ca mi-a vandut un apartament ilegal. Apoi alt proces ca sa imi anuleze contractul pe apartament....spun asta deoarece eu ii stau in cale....nu stiu ce vrea sa construiasca acolo....mansarde, terase...si eu nu sunt de acord cu asta. Deci din 2005 si pana acum mi-a intentat cred ca vreo 12 procese, toate le-am castigat pentru ca am fost in regula cu toate. Tin sa mentionez ca la fiecare proces pierdut de el facea recurs, apoi contestatie...dar tot degeaba. Acum m-am trezit cu niste hartii de la Judecatorie ca el vrea sa revizuiasca toate procesele care le-a avut cu mine din 2005 pana acum....si el crede ca i s-a facut o mare nedreptate.
Acum ce vreau sa va rog daca imi puteti spune.... Pot sa ii fac ceva la omul asta? Sa nu ma mai tarasca prin Tribunal? El are bani, si cred ca isi permite asta...poate asta e "meseria" lui, dar eu nu dispun de suport financiar pentru procesele care mi le intenteaza, si asa din 2005 pana acum am facut un mare efort ca sa am un avocat sa ma reprezinte....dar simt ca nu mai pot....numai stres si nervi pentru ce?? Pentru ca am cumparat un apartament de la Stat si vine un om cu influenta si vrea sa faca ce vrea, unde vrea si cum vrea? Nu pot sa va descriu prin momentele care am trecut in astia 6 ani, timp pierdut la Judecatorie, nopti nedormite, bani pe medicamente...si in loc sa merg la un tratament intr-o statiune, am platit avocat....s.a.m.d.
Chiar nu stiu la cine sa cer ajutor sau sa ma indrume cineva ce sa fac cu vecinul asta.
Ba da, a platit cheltuieli de judecata, dar dupa finalizarea fiecarui proces a trebuit sa mai platesc si un executor ca sa il execute la plata....si dupa asta daca trag linie tot pe "minus" sunt eu...care sunt in regula si care am castigat procesul....asta vad eu.
Ma gandeam la o cale de atac...Vreau sa mai mentionez ca din 2005 si pana acum nu am mai avut acces la "cota mea parte din acel pod...." si el mi-a spus ca pot sa am apartamentul si fara pod... dar asta e dreptul meu care este si in acte si de asta nu vreau sa il las...
Ma gandeam la ceva de genul tulburare de posesie din moment ce mi-a interzis dreptul de a folosi un bun comun...si mai pot sa pun si celelalte procese din urma care au cam aceeasi cauza, un fel de atac catre mine, care din moment ce le-a pierdut si tot insista pe problema asta, trebuie sa fie ceva gen hartuire....si ma gandesc ca daca ii cer daune sau ceva de genul asta poate s-ar potoli....nu stiu ce sa zic....
Ma gandesc ca din moment ce toate procesele care mi le-a intentat si care au avut aproximativ acelasi obiect si le-a pierdut, pot sa il actionez eu in judecata si sa ii cer daune ?