avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Am o nelamurire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Am o nelamurire

Vreau sa cumpar o dacia 1300 din 1989 care are asigurarea pe persoana juridica.Ca sa-i schimb asigurarea pe persoana fizica este mai scump decat as achizitiona o masina care are asigurare pe persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: larrym , utilizator 10:10, 18 Noiembrie 2011
Daca va referiti la asigurarea obligatorie, in momentul in care achizitionati autoturismul o sa trebuiasca sa il inmatriculati pe numele dumneavoastra, iar din punct de vedere legal va trebui sa faceti o asigurare in nume propriu.
nu conteaza daca este pers.juridica sau fizica, oricum vi se cere RCA pe numele dvs. la inmatriculare , deci se pierde vechea asig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - victima imi cere despagubiri, dar nu este proprietarul masinii Biliboaca Biliboaca Am avut o coliziune, cand intrand intr-o depasire am lovit o dacia 1300 condusa de un cetatean cu alcoolemie de 0.08.Nu mai conteaza imprejurarile(ceata ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)