avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare semi remorca din Belgia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare semi remorca din Belgia

Am cumparat o semiremorca din Belgia cu factura precizez ca reprezint o firma de transport. Acestia nu aveau cartea de identitate a masinii intrucat spun ei s-a pierdut ea fiind cumparata din Franta o data cu mai multe masini, urmand a fi trimisa in maxim 7 zile. Acum acestia mi-au trimis printr-un plic o hartie prin care cei de la politia franceza spun ca actul a fost pierdut insa eu nu ma pot folosi de ea pentru a inregistra masina. Ce pot face ? Din cate am inteles de la cei de la Politie o verificare poate dura chiar si 2 ani de zile timp care eu nu il am intrucat vreau sa incep lucrul cat mai repede !
Cel mai recent răspuns: SfetcuArabela , utilizator 13:25, 17 Noiembrie 2011
Incercati sa sunati la inmatirculari auto nu la politie si intrebati ca puteti face. Daca aveti acea hartie de la politia franceza ar trebui sa fie suficient traducere legalizata. Din propria experienta privind lucrul su institutiile statului va sfatuiesc sa insistati si sa consulati legislatia personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ems posta romana: neglijenta in serviciu yanoda yanoda Buna ziua! In data de 04.12.2013 a fost expediat din tara in strainatate plicul ce continea diploma mea de master+foaia matricola in original, traduse si ... (vezi toată discuția)
Procura pt plecare cu copii in strainatate in lipsa unuia din parinti iulian_stefan01 iulian_stefan01 Va salut,, M-a rugat o prietena sa ma interesez cum ar putea sa faca rost de o procura pentru a putea pleca cu copii in strainatate dupa sotul ei. Sotul e ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)