avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu conjugal

Buna ziua,

Sotul meu a plecat in germania sa lucreze, am facut impreuna inainte de a pleca un imprumut pe numele sau iar eu am fost trecuta ca coplatitoare. Ideea e ca vrem sa divortam iar el nu mai trimite partea lui pe care trebuia sa o plateasca...Se poate ca banca sa i gaseasca contul din germania si sa i opreasca direct lui banii datorati>??
Cel mai recent răspuns: dismissed , utilizator 15:14, 17 Noiembrie 2011
Ca sa fie mai simplu ar trebui sa dati bancii la care este dator,toate informatiile pe care le stiti despre el:numar personal daca are rezidenta in Germania(din moment ce lucreaza ar trebui sa aibe cel putin rezidenta provizorie sau ceva de genul acesta),adresa si numele companiei unde lucreaza,astfel va putea fi gasit de banca!
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea asupra imobilelor achizitionate prin credit in cazul divortului mirela mihaela76 mirela mihaela76 buna ziua eu locuiesc in grecia de 11 ani ...sant casatorita cu grec...am cumparat o casa impreuna prin banca.....daca eu divortez cu datoria de la banca ce ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la imprumut bancar misu1972 misu1972 Buna ziua, am fost casatorit pana in anul 2012 cand am divortat in mod amiabil la notar. In anul 2011, in timpul casatoriei, sotia a facut un imprumut pe ... (vezi toată discuția)
Divort gabryela_206 gabryela_206 Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa,este pe numele meu si mama ca coplatitor,daca divortez sotul are 50% sau mai putin dreptul la ... (vezi toată discuția)