avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

Este cineva constient ce inseamna custodie comuna cu un barbat care bea ,striga ,,nu exista dumnezeu,, nu e capabil sa se tina de cuvant,minte ?Cum apara aceasta lege drepturile copiilor?
nu va impune nimeni sa solicitati custodie comuna puteti cere exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre dvs
Nu se „cere” custodia comuna, ea este data de lege.

Daca puteti doveni ca exercitarea in comun cu sotul a autoritatii parintesti afecteaza interesul superior al minorului puteti cere exercitarea autoritatii parintesti doar de catre dvs. Ramane la latitudinea instante sa decida.
Legea apara interesele, depinde in ce masura persoanele care trebuie sa apere minorul stiu sa foloseasca aceasta lege in favoarea copilului sau in favoarea razboiului cu celalalt parinte.
Ca exista sau nu dumnezeu e o discutie lunga pe alte forumuri, fara legatura cu minorul sau cu vreo calitate de parinte. Bautura, in schimb... alta discutie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate obtine custodie unica? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Am 2 copii de 12 ani si respectiv 17 ani.sunt despartita de tatal lor de multi ani.In momentul de fata sunt recasatorita iar de 3 ani am hotarare ... (vezi toată discuția)
Custodia fiului Maria_Dany26 Maria_Dany26 Buna ziua, am si eu o situatie la care mi-as dori sa primesc un raspuns. Am trait cu sotul meu 3 ani in care si-a cam batut joc de mine, vorbea urit, petrecea ... (vezi toată discuția)
Divort 2009, rejudecare pentru obtinere autoritate parinteasca comuna merlin12 merlin12 Buna ziua, Fratele meu a divortat in 2009. In urma divortului, fosta sotie a ramas cu copilul (pe atunci legea nu dadea castig de cauza si tatilor) si cu ... (vezi toată discuția)