avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... slariu brut constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

slariu brut constructii

Buna ziua,
Am facut o angajare muncitor necalificat cu 670 ron si calificat cu 804 si co 20 zile este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 17 Noiembrie 2011
Aveti la acesta adresa actul aditional de prelungire a valabilitatii contractului colectiv de munca pe ramura constructii si pentru 2011 [ link extern ]
Aveti aici actul aditional cu salariile valabile in 2011 .Pentru necalificati 700 lei.
[ link extern ]
dutescu maria a scris:

Buna ziua,
Am facut o angajare muncitor necalificat cu 670 ron si calificat cu 804 si co 20 zile este corect?

Daca angajatorul este din ramura constructii, atunci salariul minim pe ramura este de 700 pentru muncitorii necalificati si 804 pentru cei calificati ...

Angajaţii din ramura constructii au dreptul în fiecare an calendaristic, la un concediu de odihnă plătit, de minimum 21 de zile lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim brut irina_iris_19 irina_iris_19 care este salariu minim brut pentru un muncitor necalificat in constructii?dar pentru unul calificat?va rog daca puteti sa-mi spuneti si unde gasesc informatia ... (vezi toată discuția)
Salarii camicami camicami Ce mai stiti despre Contr.Colectiv de Munca ptr.2011 ? S-a semnat,s-a publicat ? Folosim sau nu salariul minim de 700 lei si indicii prevazuti ptr.2011,sau ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut in constructii este diferit de salariul minim brut din alte sectoare de activitate? Lumiklm Lumiklm Va rog sa-mi spuneti care este salariul minim pe economie ( 670 lei sau 700 lei?) si care sunt coeficientii care se aplica in 2011. In mod special, vreau sa ... (vezi toată discuția)