avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... veniturile realizate in urma arendarii unui teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

veniturile realizate in urma arendarii unui teren

am primit o notificare de la ANAF prin care mi se comunica ca am realizat venituri din activitati agricole si trebuie sa platesc retroactiv din 2009.mentionez ca terenul pe care l-am dat in arenda nu e pe numele meu(e al parintilor,insa nu am dezbatut succesiunea) am incheiat contract de arendare si primesc 600 kg cereale anual.e legal sa platesc retroactiv?cum anume se calculeaza venitul din moment ce eu primesc cereale si nu bani? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:13, 20 Noiembrie 2011
Parca veniturile din agricultura se impoziteaza cu 2 % gresesc sau smecherasii de la finante ii pacalesc si le ard buzunarele celor nestiutori....?
Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu daca in cazul in care obtii venituri din arendare teren agricol ai dreptul la ajutor de somaj?
Pentru mihail2803
Acela pe care-l stiti dumneavostra e alt impozit. Discutia era de impozitarea venitului din cedarea folosintei bunurilor (arenda si chiria).
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul obtinut din arendarea terenului tudo1967 tudo1967 Buna ziua, Tatal meu are 2 ha teren date in arenda la asociatia agricola din sat. Terenul a fost cultivat cu grau si acum dupa recoltare au stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Taxe anaf la venitul din arenda Aurelian1974 Aurelian1974 Buna Ziua Ma numesc S.A.Sotia mea are in proprietate cca 4 ha pamint care a fost dat in arenda in baza unui contract in anul 2010. In baza acestui contract ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract arendare la anaf - obligatorie? yanq yanq Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal pentru obligativitatea inregistrarii contractului de arendare la organul fiscal competent ... (vezi toată discuția)