avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pot face-urgent!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pot face-urgent!!!!

in august am aplicat la programul prima casa, am gasit apartament printr-o agentie, am fost la agentie cu proprietarii am incheiat antecontract si am dat avans. pe drum la intoarcere ginerele proprietarei ne-a propus sa nu mai chemam agentia la notar, sa facem noi ca sa nu mai platim comision. ca sa nu pierdem apartamentul, ca erau cam ciufuti, am zis ca e ok. ne-am dus la notar si inainte sa semneze ginere-su ii spune sotului meu sa il cinsteasca cu 500 ron ca ne-a scapat de agentie. de teama sa nu pierdem avansul, ca sigur nu il mai vedeam, in septembrie i-a dat sotul 500 ron. saptamana trecuta s-au mutat. in timp ce incarcau, soacra individului l-a luat pe sotul meu de-o parte si i-a zis ca ginere-su are de gand sa mai scoata niste bani de la noi si ca o sa trimita doi indivizi sa se dea drept angajati ai agentiei si sa ne ceara bani. in seara asta l-a sunat un barbat pe sotul meu, vezi Doamne de la agentie, ca sa le dam 100 euro, ca au aflat ca am cumparat apartamentul si ca sa nu ne dea in judecata sa platim. sotul meu i-a zis ca asteapta chemarea in instanta si i-a inchis.

ce putem face? ajuta la ceva daca ma duc la politie? ajutati-ma, va rog.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 19:05, 17 Noiembrie 2011
asteptati sa se materializeze in inscrisuri, sa va trimita ei (acei baieti destepti de la agentie) o notificare...nu va luati dupa vorbe..
eventual daca tot e agentie, si probabil ca ii cunoasteti si denumirea, intrebati si cu ce persoana (angajat al agentiei respective) ati vorbit.. sa aveti mai multe dovezi...
nu va speriati. sa va dea ei in judecata ori sa primiti macar o notificare daca intr-adevar sunt agentia respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de evacuare alexandra70 alexandra70 Buna ziua, matusa s-a despartit de sot si a plecat din casa, sotul ei a ramas in casa cu soacra, intre timp soacra a obtinut rezilierea contractului de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu sulta mirceampk mirceampk Buna ziua, As dori sa-mi cumpar un apartament prin credit imobiliar. Proprietara vrea un avans de 10.000 de euro deoarece are o sulta pe care trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate al urmasilor Alina-bubulina Alina-bubulina Soacra mea a decedat in urma cu 6 luni,urmasii(cei 2 fii ai ei)nu pot obtine titlul de proprietate pentru apartamentul pe care aceasta il detinea,desi era ... (vezi toată discuția)