avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Solutionare litigiu intre persoane juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Solutionare litigiu intre persoane juridice

Buna ziua,

va deranjez cu o intrebare: doresc sa stiu la cat timp se prescrie un litigiu intre persoane juridice? 2 sau 3 ani La persoanele fizice stiu ca e la 3 ani, dar la juridice ....
Cel mai recent răspuns: nclt_s , utilizator 19:13, 17 Noiembrie 2011
Tot intr-o perioada de 3 ani o societatea poate cere altei societati plata unei creante.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere toth111 toth111 Buna ziua tuturor. Mai intai am sa imi cer scuze pt greselile pe care le voi face , nefiind obisnuit cu termenii specifici dreptului . Trecand la subiect , ... (vezi toată discuția)
Amenda antonyo_74k antonyo_74k In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea ... (vezi toată discuția)
Plata restantelor catre furnizorii de servicii ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Asociatia de proprietari are sume restante (inclusiv penalizari) la plata catre furnizorul de ... (vezi toată discuția)