avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lipsa in gestiune

daca sau intocmit facturi fictive si au fost insusiti banii de catre cel care a emis facturile fara ca angajatorul sa aibe habar despre asta ,cum este incadrata aceasta fapta si cum se pedepseste
Cel mai recent răspuns: golb555 , utilizator 17:57, 18 Noiembrie 2011
daca angajatul avea functie de gestionar este delapidare cu inchisoare 1-15 ani
ave a doar functie de sofer pe cartea de munca in cazul asta ce se poate intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu pot plati suma de 40000 lei o sa fac inchisoare? angella23 angella23 Am o problema am lucrat la o casa de pariuri si am pariat o suma de 40000 de lei.dar nu am atins nici un ban din seif doar fictiv pe calculator .Mi sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Intocmirea de bunuri necuvenite golb555 golb555 am lucrat la o firma de distributie si am intocmit facturi si chitante fictive iar banii proveniti din acestea mi iam insusit .in ce fel se pedepseste #-o (vezi toată discuția)
Trimiterea in judecata pentru delapidare - mai atrage suspendarea calitatii de gestionar ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a primit o Adresa de la Judecatorie prin care se spune ca un salariat este trimis in judecata pentru Delapidare pentru lipsa la ... (vezi toată discuția)