avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua. Trebuie sa platesc contributii sociale?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua. Trebuie sa platesc contributii sociale?

Buna ziua,
Am o Intreprindere Individuala din mai 2010. Activitatea este (Cresterea altor animale) respectiv Apicultura avand CAEN 0149. As dori sa stiu daca, in acest caz trebuie sa platesc contributiile sociale pentru asigurarile de sanatate?
Mentionez ca eu in anul 2010 si pana in iulie 2011 am fost student iar acum urmez cursurile de Master.

Va multumes
Cel mai recent răspuns: cotelino , utilizator 19:54, 20 Noiembrie 2011
Da ,trebuie sa platiti.
ce va face sa credeti ca nu trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau alta forma de organizare? Dana Salomia Dana Salomia Buna dimineata ....am si eu nevoie de un sfat ..... as vrea sa imi incep o afacere si nu stiu ce forma de organizare ar fi mai rentabila . Afacerea o incep ... (vezi toată discuția)
Datorez statului cas si pt intreprinderea individuala daca sunt angajat cu cim? jbanca jbanca Buna ziua.Am infiintat o intrepr.indiv. CAEN 0149 in 2009,fiind angajat pe perioada nedeterminata la un SRL.am depus declaratiile anuale la fisc si am platit ... (vezi toată discuția)
Achizitii pentru pfa cu activitate agricola (apicultura),cod caen 0149 Simma Simma O Pers.Fizica Autorizata pentru cod CAEN 0149-Cresterea altori animale-apicultura,doreste sa achizitioneze teren pentru vatra stupinei si familii de albine. ... (vezi toată discuția)