avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - neglienta in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - neglienta in serviciu

Daca, depun o plangere penala de negligenta in serviciu asupra politistului care mi-a anchetat dosarul, risc sa platesc cheltuieli judiciare cu avocatul dumnealui,etc?

precizez ca desi am dreptate, cel mai probabil fiind politist va primi NUP.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:15, 2 Martie 2012
NU, niciun risc
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
ZeosSupreme, utilizator
Poi, daca nenea politist isi angajeaza un avocat?
Insist sa primesc raspuns.

Va multumesc
In etapa de cercetare penala,chiar daca partea adversa intelege sa isi angajeze aparator,nu vi se poate impune la plata c/v onorariu
Daca insa speta ajunge spre competenta solutionare in instanta,situatia se schimba .
Daca instanta de judecata in final pronunta solutie favorabila politistului,acesta poate solicita si obligarea dvs la plata cheltuielilor ocazionate de proces
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Desfasurare ancheta????? ContSters126274 ContSters126274 Expertiza contabila a iesit favorabila mie, eu fiind partea invinuita. Politia are voie sa ma mai ancheteze? Cum se desfasoara ancheta mai departe? Eu am ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata castigate de partea adversa Lelia C Lelia C Am pierdut procesul si trebuie sa platesc 1000 lei cheltuieli onorariu avocat parte adversa. Nu mai doresc sa fac apel. Sunt persoana cu handicap accentuat si ... (vezi toată discuția)