avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Student Drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Student Drept

Buna seara!Am observat ca pe acest site se dau raspunsuri concrete unor intrebari.Eu sunt studenta la Drept in anul I si as vrea sa stiu daca pot participa la un proces la judecatorie.Sunt foarte curioasa cum se desfasoara o sedinta si chiar mi-as dori sa vad cum este atmosfera intr-o sala de judecata.Intrebarea este daca pot participa la un proces si daca trebuie sa fac ceva pentru a putea asista.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 08:50, 18 Noiembrie 2011
Sedintele de judecata sunt publice, puteti participa cand doriti si la ce instanta doriti.
Multumesc mult!
solicitarea dtr ma cam pune pe ganduri si cred ca trebue sa va implicati in a cunoste bine viata juridica ,deoarece ati ales dreptul , asistati mai des si la mai multe procese civile , penale , va formeaza si creaza spiritul de justitiar viitor - drept ,cinstit ,onest si esentialul devotat spiritului legii si dreptati . poftiti in sala d-le student. bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedinta de mediere, modificare data la cerere SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am primit prin posta o invitatie la medierea unui litigiu pentru ziua de 25.11.Pot modifica data la care pot merge prin formularul trimis de biroul ... (vezi toată discuția)
Ingradire drept aparare peraspera peraspera Va rog sa aveti amabilitatea de a adauga si alte moduri in care se considera ca dreptul la aparare nu a fost respectat- exceptand acest caz particular ... (vezi toată discuția)
Cosmarul unei adunari generale Costica33 Costica33 Ieri seara a avut loc adunarea generala a pucistilor din asociatia noastra. Desi au pus afise peste tot, au pus si in toate cutiile postale afise, au lipit ... (vezi toată discuția)