avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trimitere in tribunal -recuperare restante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trimitere in tribunal -recuperare restante

Trebuie sa recuperez de la un locatar restante in valoare de peste 4000 lei. In locuinta sunt 4 persoane dintre care 3 sunt salariati. Pot sa trec in cererea catre tribunal pe cei trei salariati (mama,tata si fiul ), pentru a putea recupera mai repede restanta (poprire la fiecare )?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 12:25, 19 Noiembrie 2011
Asociatia de proprietari nu poare ridica pretentii decat -strict impotriva proprietarului apartamentului care a acumulat restante
doar cine figureaza proprietar in acte trebuie trecut in cererea de chemare in judecata
Daca la asociatie aveti actul de proprietate al apartamentului, asa cum ar fi normal, cititi in acesta si-o sa vedeti daca proprietar este unul sau ambii soti. In functie de aceasta situatie, o sa-i introduceti pe amandoi sau numai unul in cererea catre instanta.
Iar cererea o introduceti la Judecatorie si nu la Tribunal.
Eu va sfatuiesc sa chemati in judecata proprietarul acelui apartament altfel treburile se incurca tare.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii la bloc ghiort ghiort In situatia in care doi fosti soti detin un apartament, partajul neavand inca loc, cine este raspunzator pt plata intretinerii la bloc? Concret, in cazul in ... (vezi toată discuția)
Executare silita datorie asociatie locatari tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Avem următoarea speţă: În anul 2012 s-au acumulat 5000 ron datorii la întreţinere a unui apartament aparţinând soţilor Popescu, datorii ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere sache sache am un apartament de 3 camere in militari.eu nu mai locuiesc la adresa de 19 ani.la adresa respectiva locuieste fiul meu.acesta nu a mai platit intretinerea de ... (vezi toată discuția)