avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum recuperez bani de la o firma care nu mi-a livrat ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum recuperez bani de la o firma care nu mi-a livrat marfa

Buna ziua,

Am si probleme cu o firma la care am platit avans pentru marfa.Marfa nu a fost livrat la timp mai bine spus nu a fost livrata deloc si le-am cerut sa-mi inapoieze avansul dat.De 3 luni ma chinui sa iau banii si nu reusesc.Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: nininini , utilizator 16:14, 18 Noiembrie 2011
In mare, mai intai o notificare, iar daca nu platesc, puteti actiona in justitie.

In detaliu, depinde de cum a fost relatia dvs. cu acea firma (daca exista un contract, corespondenta etc.)
~ Conținut șters la cerere ~
in contract este mentionata data livrarii care a trecut de 4 luni.Fiind neatent nu se mentioneaza nimic de inapoierea avansului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de executie lityroby lityroby Am incheiat un contract de executie cu o firma si aceea firma refuza sa execute lucrarea. Deoarece am platit un avans cum pot primi avansul inapoi? (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto Georgiana1794 Georgiana1794 Buna ziua, De curand (inceputul lui martie) am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism nou. Am agreat un pret, un model, am platit ... (vezi toată discuția)
Nerespectare comanda adamacasoi adamacasoi Buna seara! Am rugamintea sa ma invatati pasii care sunt de urmat in solutionarea problemei mele. Am facut o comanda de 4 usi (interior/exterior) care urmau ... (vezi toată discuția)