avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis auto suspendat

va rog sa ma ajutati cu un raspuns. pe 9 11 2011 mi s a suspendat permisul auto pentru neacordarea prioritatii in intersectie, intr o tamponare cu avarii minime. in pv si in dovada pe care am primit o nu scrie pentru cate zile a fost suspendat permisul.cum aflu acest lucru? si credeti ma nu mi amintesc ce a zis agentul in acel moment. va multumesc
e adevarat ca daca nu dau examenul dupa cele 15 zile cu drept de a conduce pot sa ridic permisul fara examen dar dupa inca o luna?
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
ruginaliliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 23:13, 21 Noiembrie 2011
daca aveti pv la indemana mentionati care este dispozitia legala invocata in cuprinsul acestuia
ruginaliliana a scris:

va rog sa ma ajutati cu un raspuns. pe 9 11 2011 mi s a suspendat permisul auto pentru neacordarea prioritatii in intersectie, intr o tamponare cu avarii minime. in pv si in dovada pe care am primit o nu scrie pentru cate zile a fost suspendat permisul.cum aflu acest lucru? si credeti ma nu mi amintesc ce a zis agentul in acel moment. va multumesc
e adevarat ca daca nu dau examenul dupa cele 15 zile cu drept de a conduce pot sa ridic permisul fara examen dar dupa inca o luna?

mentionez ca in pv este invocat art 101 (3) a din OUG 165
60 zile .cu examen sau 90 fara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat byfu94 byfu94 Salut am si eu o intrebare ... am avut un accident fara victime neacordare de prioritate+tamponare in 26.09.2014 , am avut dovada cam 7 luni de zile pana sa ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila accident cu echipajul de politie stefan91b stefan91b Pe scurt, intr-o intersectie din brasov am avut o tamponare cu un echipaj de politie care avea in functiune semnalele vizuale si sonore. Eu aveam verde, iar ei ... (vezi toată discuția)