avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli de executare
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli de executare

Buna ziua,
Ma poate lamuri cineva care este suma maxima ce poate fi pretinsa ca cheltuieli de executare (procentual), si unde pot gasi aceasta precizare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: radu maria , utilizator 15:12, 18 Noiembrie 2011
Cheltuielile de executare reprezinta contravaloare actelor /actiunilor desfasurate de executorul judecatoresc pe parcursul executarii silite
Natura detaliata a acestora este precizata in actele intocmite de executorul judecatoresc si comunicate debitorului in cadrul procedurii de excutare silita
Dar aceste cheltuieli nu au un maxim stabilit prin lege,in functie de debitul ce se recupereaza? Pot fi 50% din debit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)
Abuzuri si erori frecvente in executari ! Roland Mindrila Roland Mindrila Se observa din practica cateva abuzuri si erori frecvente in dosarele de executare! Potrivit art. 371 indice7 alin. 2 Cod procedură civilă , cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)