avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal accident auto

Buna ziua,in vara am fost implicat intr-un accident auto cu alta masina.Respectivul sofer care conducea cealalta masina a fost gasit vinovat de catre politistul constatator.Acum dupa cateva luni am primit acasa o Citatie prin care sunt chemat ca martor in procesul dintre acel sofer care a conestat procesul primit si Politie..Nu este un termen de 15 zile prin in care se contesta procesul verbal?de ce am primit tocmai acum Citatia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: georgianbuzau , utilizator 04:47, 19 Noiembrie 2011
Cum dumneavostra ati si spus, sunteti chemat ca martor in proces. Acum se judeca.
dar daca el a facut contestatie in acele 15 zile nu trebuia sa primesc atunci citatia? si eu l-am chemat in judecata pentru ca nu a vrut sa imi dea asigurarea si ma programat tocmai anul viitor in aprilie el de ce a fost chemat mai repede?
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
georgianbuzau, utilizator
Faptul ca el a fost chemat mai repede nu va priveste pe dv. Problema este ca el a contestat probabil in termenul legal PV al accidentului respectiv si a depus contestatia inaintea dv.Dv ati fost repartizat la un complet de judecata care are o incarcare mai mare cu dosare unele mai urgente ca al dv.
Aoleu sper sa nu castige ca cei de la asigurari mi.au dat mie asigurarea sa imi repar masina si am dat o declaratie pe propria raspundere in caz de castiga el contestatia sa returnez contravaloarea reparatiilor, dar domnul care era la biroul de asigurari ia spus ca in termen de 15 zile sa faca contestatia la pv de la politie si sa ii duca nr de inregistrare,dupa ce au trecut 16 zile am fost la dansul si a spus ca nu ia dus nimic si ca termenul a expirat ,degeaba mai duce,nu se mai ia in calcul.acum nici nu stiu ce sa mai cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuza sa dea rca-ul ContSters98245 ContSters98245 Salut, in urma cu 4 zile (31 iulie) am avut un accident in care sunt parte vatamata. Am fost la politie cu celalalt sofer si agentul constatator a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Accident auto,probleme cu asigurarea georgianbuzau georgianbuzau Am fost implicat intr-un accident auto cu alta masina.soferul respectiv nu a vrut sa ne intelegem pe cale amiabila si am mers la politie,acolo el a fost gasit ... (vezi toată discuția)
Asigurare facuta pe o data anterioara raul82io raul82io Buna ziua, tuturor! Incerc sa fiu cat mai scurt... Am fost implicat intr-un accident, nu ne-am inteles amiabil, am fost cu soerul vinovat la politie de unde ... (vezi toată discuția)