avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... completari la o plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

completari la o plangere penala

As avea si eu nevoie de dumneavoastra...........
am un contract de munca fals ( nu este semnat de mine) si am depus o plangere penala pentru fals si uz de fals. am invocat faptul ca nu este semnatura mea, ca data la care a fost incheiat nu este data la care am fost angajat si ca salariul este mai mic decat luam eu de fapt.
acum as vrea sa adaug o completare acestei plangeri: vreau sa mai adaug :
1. faptul ca fuctia trecuta in contract nu este si functia pe care eu o aveam in realitate
2. sa se faca cercetari si pentru evaziune fiscala ( au trecut un salariu mai mic 1000,lei in conditiile in care erau obligati sa treaca 1200 ca pentru studii superioare ----eu fiind trecut director economic in contract, iar in realitate aveam mai mult de 1000)
3. vreau sa cer exectuarea examenului grafologic sau grafoscopic ....cum ii spune)
4. vreau sa se consemneze ca vreau sa ma constitui parte civila in proces..........
CUM trebuie sa formulez aceasta ....Completarea la plangerea penala?
si unde o depun?..........unde am depus si plangerea sau merge si la sectia de politie care m-a chemat pentru declaratii?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: fortuna78 , utilizator 13:59, 20 Noiembrie 2011
Pentru punctele 1 si 2 plangere separata care intr-un final se va conexa cu prima iar pentru punctele 3 si 4 ,in acelasi dosar , Nu ati precizat daca a mai existat si alt contract semnat de dvs. anterior, cum ati lucrat fara a fi si un alt contract . Daca nu a existat si alt contract inseamna ca vi l-ati insusit pe acesta si nu castigati nimic . In ce baza ati lucrat pana acum ? Firma va primi o amenda etc , nu va pati cine stie ce .
ei au intocmit si au inregistrat la ITM un contract pe numele dar nu l-am semnat eu, l-au semnat ei in locul meu.
cel care a semnat in locul meu nu va pati nimic? ( pentru fals si uz de fals?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica ONU EMIL ONU EMIL Este cineva care a efectuat expertiza grafoscopica? Poate fi expertul impartial,poate fi influentat? Am depus plangere penala pentru trei contracte de leasing ... (vezi toată discuția)
Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Sfat urgent dolores.11 dolores.11 In urma cu 2 ani am luat cu dobanda de la un camatar o suma de bani, 750 euro, intrucat imi tot crestea dobanda si abia mai plateam dobanda acesta mi-a ... (vezi toată discuția)