avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

in anul 2002 eram casatorita cu altcineva si am facut un credit ipotecar pe numele fostului sot. In anul 2004 am divortat , nu stiu in ce situatie se afla plata ratelor la ora actuala. Nu am primit somatii de la banca . Fostul sot poate ca a primit, nu stiu. M-am recasatorit in anul 2005 , iar mai tarziu impreuna cu actualul sot ne-am facut o casa. Vreau sa stiu daca aceasta casa imi poate fi executata. Mentionez ca la divort nu am facut partaj.
Cel mai recent răspuns: andrea_eva , utilizator 17:04, 19 Noiembrie 2011
multumesc de raspunsuri, atat mai vreau sa va spun ca : aceasta spaima am tras-o in urma faptului ca am auzit ca intre fostul sot si acea persoana sunt foarte mari probleme si mi-e frica sa nu patesc eu ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil luat prin prima casa din cauza neplati credit nevoi personale silbv silbv sotul este coplatitor la doua credite de nevoi personale,care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele si sa ajuns la executare silita si proprire ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare DEVERTM DEVERTM Buna ziua, As dori sa stiu ce as mai putea face in urmatorul caz: In urma cu 4 zile am primit notificarea din partea executorului judecatoresc de ... (vezi toată discuția)