avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunþ calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunþ calomnios

Angajatorul a comis mai multe infracţiuni în legătură cu serviciul. Împreună cu alţi colegi ne-am hotărât să sesizăm organele de poliţie despre acest lucru. Pentru a nu distruge anumite documente ce-l incriminau şi pentru a proba cele sesizate am făcut mai multe copii după documentele falsificate care au fost înaintate împreună cu sesizarea, poliţiei. Angajatorul ne-a acţionat în judecată pentru furt, invocând că documentele după care am făcut copii puteau fi cerute de poliţie, în cursul cercetărilor şi acuzându-ne de încălcarea contractului de confidenţialitate. Poliţia a dat ca soluţie neâncepere a urmăririi penale, în baza art.10 d,iar parchetul a confirmat această soluţie.Cu toate că angajatorul are angajat jurist şi avocat şi aceştia cunoştea faptul că în cazul în care se constată o infracţiune clauza de confidenţialitate încetează,a făcut şi recurs la soluţia dată. Bineânţeles că soluţia a rămas la fel, definitivă şi irevocabilă.Cele sesizate de noi face obiectul unui dosar penal ce se află în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunal.Întrebarea mea este dacă pot acţiona în judecată angajatorul pentru denunţ calomnios, fiind făcut hoţ. Mulţumesc !!!
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:10, 18 Noiembrie 2011
Depinde de toate circumstantele spetei. Pt a va lamuri cu privire la denuntarea calomnioasa puteti citi urmatorul topic: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunþ calomnios floring64 floring64 Angajatorul meu a făcut mai multe abuzuri şi ilegalităţi. Împreună cu alţi colegi, am intenţionat să facem copii după mai multe documente ... (vezi toată discuția)
Insulta ºi calomnia floring64 floring64 Angajatorul mi-a desfiinţat postul după ce a aflat că am făcut o reclamaţie la poliţie pentru mai multe ilegalităţi ce le-a făcut. L-am acţionat în ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)