avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delimitare infractiune- vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delimitare infractiune- vatamare corporala din culpa

Buna ziua!

As dori sa ma lamuriti si pe mine: conform Codului Penal, un numar de 10 zile de ingrijiri medicale inseamna ca fapta nu este infractiune ?

Sau ''cel mult 10 zile'' inseamna mai putin de 10 , adica exclusiv 10 ? Textul mi se pare ambiguu.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vivianna , utilizator 16:18, 2 Octombrie 2008
mai putin de 10 inclusiv 10.
Peste 10 zile se retine infractiunea de vatamare corporala din culpa , daca este intrunit continutul constitutiv al infractiunii.:)
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

MULTUMESC MULT PT RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari cod penal ContSters72755 ContSters72755 puteti sa ma ajutati in legatura cu cateva probleme de drept penal? 1. ce infractiune reprezinta uciderea fratelui mamei sau al fratelui sotiei? ( sunt ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala Georgedob Georgedob Buna ziua, Nu am acordat prioritate si am accidentat pe cineva care circula regulamentar, acesta a are o fractura la un deget si o plaga deschisa pe fata si ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului ContSters447125 ContSters447125 Buna!Doresc un raspuns urgent!Am fost judecat pentru consum de alcool si parasirea locului accidentului.Pe scurt in timp ce ma deplasam cu masina personala am ... (vezi toată discuția)