Buna ziua tuturor.
In urma cu 3 ani am achizitionat o proprietate. Intre drumul de acces si proprietatea mea exista o parcela incadastru ca si "domeniu public". Intre timp pe acel domeniu public a aparut o constructie privata (o casa din chirpici) . Ma poate lamuri cineva daca primaria poate da permisiune de constructie catre o persoana privata pe domeniul public. Cui ar trebui sa sesizez acest eveniment si daca primaria musamalizeaza cazul cum ar terbui sa procedez?
Cu multumiri!
daca s-a dat autorizatie de constructie inseamna ca terenul numai este in domeniul public si este in domeniu privat al localitatii...daca inca mai este in domeniul public respectivul teren inseamna ca a fost cumva concesionat, sau daca nici asta nu este inseamna ca a fost ridicata fara autorizatie si poate fi oricand demolata.. daca vecinul dvs nu va deranjeaza cu nimic, lasati-l sa stea in continuare, nu va incarcati sufletul daramand casa omului... va dati seama ca e un amarat dupa materialele folosite sa si faca casa...
Domnule Avocat Petre. Aveti dreptate. Nu m-as incarca dar ... "amaratu" imi propunea sa-mi vanda domeniul public - vroia 5000 ron pe el - n-o fi inselaciune? Amaratu' a inceput cu o "casuta" si m-am trezit cu o "extensie" - grajd, ce-o fi, pe proprietatea mea. Amaratu' a aruncat cat de mult gunoi a putut pe terenul meu doar doar mi-oi lua lumea in cap si-o ramane el acolo. Amaratu' sigur a dat spaga ca prea-l tine "domnu de la calculator" in brate. Domnia voastra ati indraznit macar cu gandu' sa abuzati de domeniul public? Eu un lucru stiu - am incercat toata viata sa fiu corect, nu stiu de ce trebuie sa tolerez tot timpu' "necajitii" care in final ma vor determina sa pierd proprietatea. Fac cata milostenie pot - da' n-ar fi de mirare sa ma trezesc cu un mega conac cu turnuri in loc de casuta.
Intrare in legalitate
vinegi
Buna seara!
Am urmatoarea problema si tare mi-as dori sa ma indrume cineva ce pot face. In anul 2001 am cumparat un teren pentru a-mi construi o casa. Am ... (vezi toată discuția)