avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul a parasit domiciliul conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul a parasit domiciliul conjugal

Buna seara,

Sunt casatorita de 4 ani(nu avem bunuri dobandite impreuna/copii), in urma cu 2 ani sotul meu a plecat in germania, am mai discutat telefonic si am aflat dupa ca vrea sa divortam, dar de 1 an nu a mai venit in tara, nu stiu unde lucreaza, nu stiu ce adresa are...cum as putea sa intentez divortul daca nu am decat un numar de telefon..si atat...in rest refuza sa-mi dea detalii de genul!
Ce as putea sa fac in asa fel incat divortul sa nu dureze mult? Se poate face ceva?
Avem si un imprumut impreuna pe care eu tot il platesc din salariul meu, eu sunt codebitoarea sa, dupa divort se poate face un fel de partaj al acestui imprumut?
Cel mai recent răspuns: IrinaMN , utilizator 08:22, 19 Noiembrie 2011
Puteti solicita divortul il citati la ultimul domiciliu si prin publicitate . Dupa divort deschideti actiune de partaj insa bunurile cumparate cu acel credit sunt in posesia dvs. asa ca nu aveti ce castiga din partaj .
Pai bunurile cumparate impreuna tot impreuna le-am vandut, deci nu exista nici un bun al meu! Si daca il citez la ultimul domiciliu prin neprezentare in cat timp se poate castiga?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor credit nevoi personale ContSters182399 ContSters182399 Buna seara,in urma cu 5 ani am fost codebitor pentru fostul sot la un credit de nevoi personale,in urma cu 3 ani am divorțat.Nu s-a facut partaj pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Divort american leorot leorot 1. eu - cetatean american si roman 2. ea - cetatean roman. 3. nu avem copii, eu am cumparat din banii mei o garsoniera si o masina in Romania, dupa ... (vezi toată discuția)