avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare contract nou de munca in timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare contract nou de munca in timpul concediului de crestere a copilului pana la 2 ani

Buna,
Momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani (Suspendarea contractului: 18.09.2010 pana la 11.06.2012). Firma la care am lucrat se dizolva si toti angajatii sunt trecuti pe o alta firma partenera prin acordul partilor si semnarea unor noi contracte de munca.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a semna noul contract de munca, cu noua societate, tinand cont ca in prezent am contractul de munca suspendat. Precizez ca doresc sa beneficiez in continuare de indemnizatia de cresterea copilului pana la 2 ani.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:14, 19 Noiembrie 2011
1. Daca societatea se dizolva, in acest caz c.i.m. va inceta chiar daca sunteti in CCC ...

2. Daca semnati un nou c.i.m., atunci acesta va trebui suspendat incepand cu data inceperii activitatii la noua societate , astfel incat sa nu figurati cu venituri realizate in perioada CCC , intrucat vi se va suspenda plata indemnizatiei ...
fiind un contact sinalagmatic, puteti semna acum dar partile pot conveni sa isi produca efectele incepand din data in care iesiti din cic. mi se pare mult mai simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul concediului de crestere copil burlanraduionut burlanraduionut Buna ziua. Am si eu cateva intrebari prin care sper sa lamuresc situatia de angajat sau neangajat a sotiei. Sotia a intrat in CIC in data de 30.10.2009 si ar ... (vezi toată discuția)
Cic si dizolvare firma Lavinia 2018 Lavinia 2018 Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere copil. Am nascut in aprilie 2010 si am optata pt cei 2 ani. In martie ar trebuii sa ma intorc la munca insa ... (vezi toată discuția)