Buna,
Momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani (Suspendarea contractului: 18.09.2010 pana la 11.06.2012). Firma la care am lucrat se dizolva si toti angajatii sunt trecuti pe o alta firma partenera prin acordul partilor si semnarea unor noi contracte de munca.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a semna noul contract de munca, cu noua societate, tinand cont ca in prezent am contractul de munca suspendat. Precizez ca doresc sa beneficiez in continuare de indemnizatia de cresterea copilului pana la 2 ani.
1. Daca societatea se dizolva, in acest caz c.i.m. va inceta chiar daca sunteti in CCC ...
2. Daca semnati un nou c.i.m., atunci acesta va trebui suspendat incepand cu data inceperii activitatii la noua societate , astfel incat sa nu figurati cu venituri realizate in perioada CCC , intrucat vi se va suspenda plata indemnizatiei ...
fiind un contact sinalagmatic, puteti semna acum dar partile pot conveni sa isi produca efectele incepand din data in care iesiti din cic. mi se pare mult mai simplu.