avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere

am inteles ca, daca se achita restantele la intretinere se sterg penalizarile
imi puteti spune in baza carui act normativ se poate face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:32, 20 Noiembrie 2011
In legea 175/2010 intrata in vigoare la 20 iulie 2010 a existat art. II conform caruia daca restantierii din asociatiile de proprietari isi achita toate restantele in timpul unui an de zile de la intrarea in vigoare puteau fi scutiti de penalizarea acestor restante, cu conditia de a avea un venit pe membru de familie mai mic de 1000 lei.

Dupa cum constatati, acest termen de 1 an de zile a expirat la 20 iulie 2011.
In prezent nu mai exista vreun act normativ care sa prevada scutirea de penalizari, indiferent daca sunt achitate sau nu restantele.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 boilor boilor Doresc sa stiu daca legea 175/2010 privind aplicarea penalitatilor poate fi aplicata retroactiv; ; ,in sensul ca am penalitati dela Asociatia de propietari din ... (vezi toată discuția)
Penalitatile se sterg integral ? ovi47 ovi47 Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti daca,in cazul achitarii integrale a restantelor la plata intretinerii(acumulate cam in 2 ani),restantele sunt sterse ... (vezi toată discuția)