avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... o solutie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

o solutie

Am un ap. care se afla sub credit ipotecar, iar vecina de deasupra mea ma inunda mai timpul. Am vorbit de nenumarate ori cu ea, mi-a promis ca va face reparatii, dar nimic.
Mentionez ca am vorbit cu sefa de asociatie care mi-a recomandat s-o dau in judecata pe vecina iresponsabila. Dar pana obtin o sentinta stau cu casa distrusa?
As putea sa apelez la societatea la care am ap. asigurat?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:38, 19 Noiembrie 2011
E si recomandabil sa faceti asta.
Nu o dati in judecata dvs., lasati firma de asigurari sa se lege la cap cu ea. Mergeti la firma de asigurari sa va despagubeasca pentru distrugerile cauzate si firma se va intoarce impotriva vecinei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie g30 g30 buna ziua!sunt din bucuresti si am o problema cu vecina care locuieste deasupra mea......care ma inunda de 2 luni in continuu....ce pot face si unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Garsonieră inundată constant de peste un an. ce pot face? e complet distrusă, cu pereții negri de mucegai iar eu sunt absolut disperată și îngrozită că nimănui nu-i pasă Macha Macha Vecina de deasupra are probleme la scurgerile de la baie ( cada, chiuveta) si inunda garsoniera noastra de mai bine de un an de zile. Garsoniera este in ... (vezi toată discuția)
Inundat agud agud Buna seara, Locuiesc la parterul unui bloc, iar vecina de deasupra ma inunda in baie. Mai exact, ar trebui sa-si schimbe sifonul de pardoseala. Astazi, ... (vezi toată discuția)