avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rezilierea unui contract comercial- evacuarea din ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rezilierea unui contract comercial- evacuarea din spatiu a chiriasului

În situaţia în care contractul incheiat între părţi a expirat (în contract este stipulat faptul ca chiriasul o data cu semnarea contractului a luat cunostinta despre faptul ca acest contract nu se mai prelungeste si ca prin semnarea lui a fost notificat ca la o anumita data trebuie sa evacueze spatiul) pentru a putea introduce actiune in instanta doresc sa intreb
- daca mai este necesara notificarea prin executor judecatoresc
- daca notificarea poate fi facuta prin avocat sau daca are valoare in instanta daca o depun personal
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 22:50, 19 Noiembrie 2011
chiar daca o face avocatul sau dv. tot trebuie adusa la cun. executorului ..insa daca firma (chiriasa) nu paraseste imobilul -inchiriat la data stabilita singura posibilitate este sa obtineti evacuarea in instanta (sens in care sa cereti despagubiri pe zi de intarziere si imposibilitate de utilizare)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de inchiriere Tiblan Tiblan Am o problema serioasa.Am un spatiu pe numele firmei,pe care am inchiriat de la 01.11.2011..Mentionez ca in contract este stipulat ca neplata chiriei si a ... (vezi toată discuția)
Contracte de inchiriere Tiblan Tiblan As dori sa stiu ca daca am dat in chirie un spatiu comercial,care este pe numele firmei si in contract este mentionat ca neplata chiriei sau orice intarzieri ... (vezi toată discuția)