avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se intampla daca inchei un cim pe durata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se intampla daca inchei un cim pe durata determinata in timp ce beneficiez de somaj?

Momentan ma aflu in somaj pana pe 29 februarie dar am gasit un job pentru 2 luni care este procedura se intrerupe somajul sau nu mai pot beneficia deloc de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 20 Noiembrie 2011
Se va suspenda plata indemnizatiei de somaj , in cazul in care veti incheia un c.i.m. pe durata determinata de 2 luni .. dupa incetarea c.i.m., se va relua plata indemnizatiei de somaj.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m. in timpul somajului assya assya am lucrat la OBI Romania pina in data de 04.09.2014 a fost concediere colectiva dupa care cu toate actele necesare le-am depus pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)
Revenire in somaj dupa prelungire contract perioada determinata monrocka monrocka Buna seara! Sunt in situatia in care imi va expira contractul pe perioada determinata (inainte de angajare am fost in somaj), insa angajatorul mai are nevoie ... (vezi toată discuția)