avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen depunere testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen depunere testament

care este termenul limita de depunere a unui testament olograf privind litigiu cu alti mostenitori rezervatari.Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 19:00, 20 Noiembrie 2011
termenul pe care instanta il acorda pentru depunerea inscrisurilor cu care partea intelege sa-si dovedeasca pretentiile deduse judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pentru notari publici si avocati Antik Antik Buna ziua, Am depus actele la un notar pentru o mostenine si sunt nedumerit de aspectul pe care il voi prezenta mai jos. Am acceptat in termen mostenirea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem 6 verisori (mostenitori nerezevatari) dupa ... mihaib123 mihaib123 Buna ziua. Suntem 6 verisori (mostenitori nerezevatari) dupa un unchi. Mie mi-a lasat prin testament olograf intreaga avere. Unii din verisorii mei au facut ... (vezi toată discuția)
Procedura la instanță ngogu ngogu Care este termenul minim în care se mai pot depune înscrisuri înaintea unei ședințe la instanță. Mulțumesc N.Gogu (vezi toată discuția)