avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare investitie extindere conducta gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare investitie extindere conducta gaz

Buna ziua
In anul 2009 am realizat pe cheltuiala proprie o extindere a conductei de gaz pentru a beneficia de gaz metan pentru imobilul ce-l construiam. Am cerut raspunsul tehnic celor de la eon privind realizarea extinderei de catre ei ,mi-au zis ca pentru ei nu e o investitie economic justificata si ca trebuie sa o realizez pe cont propriu dupa care, dupa legea 351/2004, art 65, trebuie sa le-o cedez lor. Zis si facut.Am obtinut avize, aprobari, am realizat investitia cu 200.000 ron ,m-am bransat si conform contractului cu Eon le-am predat conducta. Acum dupa 2 ani a venit un alt solicitant care a inceput sa demareze lucrarle pentru a se racorda la conducta de am realizat-o initial, fara a-mi cere acordul. Intrebarea este ce solutii juridice am pentru recupera o parte din investitia initiala avand in vedere ca noul consumator a beneficiat indirect de cei 200.000 ron(extinderea realizatra de mine) ?
Va multumesc si astept raspunsul dvs
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune in pretentii impotriva celor doi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Obstructionare racordare la reteaua de gaz metan alinanicorici alinanicorici Buna ziua, As dori sa stiu ce pot face in urmatoarea situatie. Locuiesc la o casa in care suntem doi proprietari. Vecina mea este racordata la reteau de ... (vezi toată discuția)