avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... afacere - accesare fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

afacere - accesare fonduri nerambursabile

As dori sa stiu cum as putea sa accesez fonduri nerambursable pentru infiintarea unei curatatorii chimice!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:20, 11 Decembrie 2011
La momentul actual cel mai OK mi se pare masura 312 pe dezvoltare rurala. Daca se poate aplica. In rest sunt cam terminati banii.
incepand cu 12.01.2012 pana in 31. 05. 2012 se pot depune proiecte si pentru zona urbana, sprijin pentru imm-uri
pentru infiintare nu se acorda fonduri
exista mai multe posibilitati care va pot fi explicate daca oferiti detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patiserie - gelaterie Ramona2014 Ramona2014 Buna ziua! Intentionez sa revin in tara si sa deschid o patiserie - gelaterie, cu laborator; As dori sa stiu care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)