avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie

DACA esti atacat pe strada sau lovit si nu ai martorii si cunosti persoana care tea lovit si nu ai martorii si il reclami la politie ce masuri poate lua politia ca peste tot iti cere martori politia procuratura instanta in final cum se procedeaza se trece direct la procuratura se face plingere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:45, 20 Noiembrie 2011
Buna seara,
puteti face o plangere la politie, dar intr-adevar trebuie probe-martori, din pacate daca nu aveti martori e mai greu, eventual v-ar ajuta daca cel care v-a lovit/atacat are antecedente penale, dupa plangere dosarul merge la parchet la procuror si de acolo la instanta...asta ar fi procedura, dar asta doar in cazul in care aveti probe impotriva lui, din pacate
Nu ati lamurit daca lovitura aplicata este sustinuta si probata prin certificat medico-legal
Existenta unui document medical care sa ateste eventuale vatamari,poate conta mult in cercetarea si solutionarea plangerii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat sau nu lavcy76 lavcy76 munele meu vasile prelucan si va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat,eram cu doi amici la un bar aproape de ora ichideri si nea servit normal.unul dintre amici a ... (vezi toată discuția)
Agresiune sony_stef sony_stef buna seara am si eu o intrebare . am fost agresat in urma cu 1 zi de un vecin. am fost lovit in zona fetei dar nu grav incat sa am nevoie de certificat medico ... (vezi toată discuția)
As dori un sfat corina1983 corina1983 Tatal meu a fost batut acum 2 ani de un vecin,in strada..ziua in amiaza mare. Are certificat medico legal de 8-9 zile,martori...cercetarile la politie au ... (vezi toată discuția)