avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobiliare garantie (contract de inchiriere)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobiliare garantie (contract de inchiriere)

am inchiriat un apartament 2 camere am platit 450 de euro chiria 450 de euro grantia plus 250 de euro comisionu la agent am facut contrat in care se mentioneaza suma de 450 chiria si 450 garantia. Eu pe contract am inchiriat pe un an dar vreau sa ma mut mai devreme de un an adika dupa 4 luni . Pot sa imi mai iau garantia inapoi daca o anunt pe proprietara cu 30 de zile inainte in mod diplomat si vorba dulce fara a ajunge in instanta ami recupera bani.
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 08:56, 21 Noiembrie 2011
Parcurgeti cu atentie clauzele contractual negociate si asumate privitor la conditiile in care se returneaza garantia
Legal ,daca nu acumulati restante,proprietarul este obligat sa va restituie garantia
Normal ca va puteti lua garantia inapoi, dar mai bine va compensati cu plata chiriei pe ultima luna .Discutati cu proprietarii.
Pentru orice eventualitate notificati-i.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua adrian_huned adrian_huned Am avut contrat cu o firma la care am stat cu chirie un an de zile si am platit 150 euro garantie, la expirarea contractului, am plecat, dar firma respectiva ... (vezi toată discuția)
Bani de dat inapoi chiriasului?! SaghinAlexandra SaghinAlexandra Buna ziua! In cazul in care un chirias achita o luna intreaga de chirie, insa ramane in apartament doar 7 zile sa spunem, proprietarul este obligat, dpdv ... (vezi toată discuția)
Garanție chirie Ciprian Jonathan Ciprian Jonathan Bună ziua, am stat timp de 3 luni într-o chirie urmând să mă mut la casa mea, la plecare a venit proprietarul să verifice starea apartamentului ... (vezi toată discuția)